Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g gemischtes Gemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Zwiebeln), in Stücken
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 500 g Rindfleisch, ohne Knochen, am Stück
- 150 g Champignons, in Scheiben
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
-
25
g Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 25 g Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 25 g Tomatenmark
- 80 g Rotwein, trocken
- 80 g Wasser
- Petersilie zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1377 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 75 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 Std.
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1sa 10 dk
Slow Cooking BBQ-Ribs
3h 30min
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3h 30min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2 Std.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3u. 40min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Winzertopf
2h 40min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min
Smoked Gulasch mit Bacon
4h