Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Olivenöl
- 3 Knoblauchzehen
- 500 g Kalbfleischwürfel, sehnenfrei (3 cm), trocken getupft
- 100 g Weißwein, trocken
- 150 g Zwiebeln, halbiert oder geviertelt
- 10 g Mehl
- 70 - 80 g Katenschinkenwürfel
- 1 EL Paprika edelsüß
- 400 g Kalbsfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 - 700 g gemischtes Gemüse, TK (z. B. Bohnen, Möhren, Erbsen etc.)
- 4 hart gekochte Eier, geviertelt (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1026 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit Tintenfisch
40min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Geschmortes Kalbsragout
2 godz. 10 min
Hähnchen-Tajine
4 godz.
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 Std. 10 Min
Hähnchen-Porree-Päckchen
1h
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1h 20min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Kalbfleisch-Stifado
5h 35 min