Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindfleisch-Füllung
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Porree, in Ringen
- 15 g Speisestärke
- 330 g dunkles Bier
- 1 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 EL Worcester-Sauce
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
Teig und Fertigstellung
- 150 g Mehl
- 65 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2711 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 Std. 45 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Slow Cooking Gua Bao
7 godz.
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50min
Slow Cooking Beef Madras
3h
Saftgulasch vom Rind
2h 45min