Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindfleisch-Füllung
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Porree, in Ringen
- 15 g Speisestärke
- 330 g dunkles Bier
- 1 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 EL Worcester-Sauce
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
Teig und Fertigstellung
- 150 g Mehl
- 65 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2711 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Hähnchen Teriyaki
2h
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 Std. 40 Min
Gefüllte Thai-Hähnchen-Omelettes
50 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20 min
Baconwaffeln mit Kräuterzwiebeln
45 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Boeuf Bourguignon
3h 30 min
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1 Std. 15 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20 min
Tex-Mex Tortilla mit Schweinefleisch
1h 20 min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1h 20 min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min