Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2150 g Wasser
-
30
g Zitronensaft
of 1 TL Zitronensäure - 12 Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, entdarmt (ca. 180 g)
- ¼ TL Salz
- 25 g rote Paprika, in dünnen Streifen (2 mm x 5 cm)
- 110 g Ananas, frisch, in Stücken (1 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Ingwer, frisch, gerieben
- ¼ rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 10 g Öl
- 20 g brauner Zucker
- 15 g Reisessig
- 30 g Sojasauce
- 1 ½ TL Speisestärke
- 1 EL Koriander, frisch, grob gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Süß-saure Garnelen
1 Std.
Süß-saure Garnelen
1 Std.
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 godz.
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1h 10 min
Sushi-Rolle mit warmen Knuspergambas
40 min
Rotes Fisch-Curry
30min
Asia-Nudeln mit Pute und Pflaumensauce
2 godz.
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 godz.