Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Champignons
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 600 g Champignons, mittelgroß (ca. Ø 5-7 cm)
Pilz-Butter
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale
- 60 g Schalotten, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
Filet und Fertigstellung
- Öl zum Braten
-
320 - 350
g Rinderfilet, in Streifen (1 x 4 cm)
of 320 - 350 g Schweinefilet, in Streifen (1 x 4 cm) - Olivenöl zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 936 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 618 mg
Alternatieve recepten
Lachs mit Pestokruste, Cherrytomaten und Schwammerlrisoni
1 godz. 50 min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40min
Lachs-Raclette-Pfännchen
1h 30min
In Avocado gebackene Wachteleier mit Tomaten-Avocado-Stampf
30min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1h 30min
Feta-Hähnchen-Salat mit Karamell-Dressing
50min
Gurken-Sushi
20min
Frühstücksgalette mit Spiegelei
1 Std.
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10min
Kirsch-Pancake-Pfännchen
30min
Raclette-Pizza
2 Std. 30 Min
Rheinischer Sauerbraten
51 Std.