Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Staudensellerie-Stange, in Stücken
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 100 g Porree, in Scheiben (1,5 cm)
- 150 g Möhren, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL weißer Pfeffer
- 900 g Wasser
- 1000 g Kalbsschulter, gewürfelt (2-3 cm)
- 500 g Champignons, halbiert oder geviertelt
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Sahne
- 2 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 Std. 30 Min
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1 Std. 50 Min
Kaninchen-Eintopf mit Süßkartoffelpüree
1 Std. 45 Min
Hähnchen provençale mit Reis und Pfirsichen
1 Std.
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1小时 20 分钟
Putenbraten à l´orange
2 Std. 15 Min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 Std. 30 Min
Hirschgulasch-Suppe
1 Std. 30 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 godz. 50 min