Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Staudensellerie-Stange, in Stücken
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 100 g Porree, in Scheiben (1,5 cm)
- 150 g Möhren, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL weißer Pfeffer
- 900 g Wasser
- 1000 g Kalbsschulter, gewürfelt (2-3 cm)
- 500 g Champignons, halbiert oder geviertelt
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Sahne
- 2 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20 min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7hod. 30min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8h 45min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1 Std. 40 Min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Fünf-Gewürze-Reis mit Schweinefleisch
50 min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 Std. 20 Min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10 min
Königsberger Klopse vom Kalb
1h
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Ochsenbäckchen
5h