Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 500 g Hirschfleisch, gewürfelt (3-4 cm)
- 250 g Tomaten, geachtelt
- 200 g Rotwein
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 6 Wacholderbeeren
- 3 Prisen Nelkenpulver
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Pfifferling, frisch, evtl. halbiert
- 150 g Johannisbeer-Gelee
- 40 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1755 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rehragout
1sa 15 dk
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3sa 50 dk
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1sa
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1h 10min
Hirschragout mit Schokolade
9hod. 30min
Rinderhüfte mit Gemüse
40 dk
Wildschwein-Ragout
1h 30min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2sa 30 dk
Wildschweingulasch mit Nudeln
2 Std.
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Wildragout
1sa 15 dk