Hirschragout mit frischen Pfifferlingen

Hirschragout mit frischen Pfifferlingen

4.8 195 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    350 g
  • Rapsöl
    30 g
  • Hirschfleisch gewürfelt (3-4 cm)
    500 g
  • Tomaten geachtelt
    250 g
  • Rotwein
    200 g
  • Paprika edelsüß
    1 EL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Lorbeerblätter
    2
  • Wacholderbeeren
    6
  • Nelkenpulver
    3 Prisen
  • Wasser
    200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Pfifferling, frisch evtl. halbiert
    150 g
  • Johannisbeer-Gelee
    150 g
  • Mehl
    40 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 419 kcal / 1755 kJ
Eiwitten 30 g
Vetten 13 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...