Rindfleischragout auf Selleriepüree

Rindfleischragout auf Selleriepüree

4.3 885 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Öl
    30 g
  • Rindergulasch
    600 g
  • Champignons in Scheiben (5 mm)
    200 g
  • rote Paprika (150 g), in Würfeln (2 cm)
    1
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Johannisbrotkernmehl
    1 TL
  • Senf
    2 TL
  • Paprika edelsüß
    2 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Saure Sahne
    150 g
  • Tomatenmark
    100 g
  • Wasser
    150 g
  • Knollensellerie in Stücken
    400 g
  • Petersilienwurzel in Stücken
    300 g
  • Salz
    1 TL
  • Muskat
    ¼ TL
  • Butter in Stücken
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 38 g
Calorieën 2222 kJ / 530 kcal
Vetten 34 g
Vezels 10.4 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...