Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft (ca. 10 g)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 220 g Möhren, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Rindergulasch, mager, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 20 g Mehl
- 3 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 500 g Guinness (dunkles Bier)
- 350 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h
Lammragout
1h
Lammtopf Pichelstein
50min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15 min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min