Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 700 g Rindfleisch (Schulter oder Rib Eye), in Würfeln (3 cm)
- 300 g Bier (Guinness Extra Stout oder Marc's Chocolate Bock)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, z.B. Sansibar-Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 1 Portion Bratensaucenkonzentrat (28-g-Töpfchen für 0,25 l Sauce), z.B. von Knorr Sauce pur - Bratensauce
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1612 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Irish Stew
1 godz. 30 min
Rindfleischstew
1 godz. 40 min
Arroz Brut
1 godz.
Coq au vin
2 godz.
Boeuf Bourguignon
9h 30min
Boeuf Bourguignon
1 godz. 30 min
Garnelen-Eintopf
45min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Schweinefilet Vindaloo
2 godz. 30 min
Spanischer Bohnentopf
1 godz. 10 min
Krautfleisch
1 godz. 40 min