Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)

Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)

4.2 490 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Salz
    1 TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
    20 g
  • Sojasauce
    20 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Wasser
    10 g
  • Hähnchenbrustfilets in Würfeln (1 cm), siehe Tipp
    400 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • neutrales Öl
    20 g
  • scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
    20 g
  • Frühlingszwiebeln in Ringen (1 cm)
    30 g
  • Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
    1 TL
  • Peperoni, rot in Ringen (5 mm)
    1
  • Möhren in Würfeln (1 cm)
    100 g
  • Reiswein (Mirin)
    15 g
  • Balsamico, rot
    20 g
  • Zucker
    10 g
  • Speisestärke
    2 TL
  • Wasser
    2 EL
  • Salatgurke in Würfeln (1 cm)
    100 g
  • Erdnüsse, geröstet, gesalzen
    50 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 315 kcal / 1318 kJ
Eiwitten 28 g
Vetten 13 g
Koolhydraten 19 g
Vezels 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...