Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Knoblauchzehen
- 10 Piri-Piri-Chili, frisch
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 10 g grobes Salz
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Weinbrand
- 800 g Tomatensauce (z. B. von Barilla), siehe Tipp
- ½ TL Zucker
- 50 g Olivenöl
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 800 g Garnelen, roh, groß, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 min
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45 min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Thai-Fisch-Frikadellen
1h 10min
Teriyaki-Lachs mit feurigem Wirsing
45 min
Garnelen-Eintopf
45 min
Hähnchen-Arrabiata
55 min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 min
Garnelen Aglio e Olio
20 min