
Apparaten en accessoires
Gambas Piri-Piri
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehen8
-
Piri-Piri-Chili frisch10
-
Zitronenschale gerieben1 TL
-
grobes Salz10 g
-
Rotweinessig30 g
-
Weinbrand20 g
-
Tomatensauce (z. B. von Barilla), siehe Tipp800 g
-
Zucker½ TL
-
Olivenöl50 g
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
-
Thymian abgezupft5 Zweige
-
Garnelen, roh, groß, geschält800 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
472 kcal /
1975 kJ
Eiwitten
41 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
14 g
Vezels
3.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

THERMOMIX® Magazin 1/2020
44 recepten
Duitsland
Duitsland