Apparaten en accessoires
Garnelen Aglio e Olio
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 Portionen
Ingrediënten
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Knoblauchzehen3
-
Peperoni, rot in Stücken1
-
rote Paprika in Stücken300 g
-
Olivenöl50 g
-
Garnelen, roh, mittelgroß, ohne Kopf, mit Schale350 g
-
Salz3 Prisen
-
Baguette in Scheiben½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
43 g
Calorieën
2803 kJ /
670 kcal
Vetten
28 g
Koolhydraten
54 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 6/2018
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Tintenfischringe aglio e olio
1u. 20min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Tintenfischsauce
40min
Tintenfischringe aglio e olio
1u. 20min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Penne mit Muscheln
1u. 5min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Gambas Piri-Piri
25min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min