Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 4 TL Pflanzenöl
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 2 TL Curry Madras, selbst gemacht
- 50 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 2 TL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1451 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry Madras (Gewürzmischung)
5min
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Lamm Rogan Josh
1u. 45min
Chicken Saag
50 Min
Lamm Keema mit Erbsen
1u.
Hähnchen in Joghurt
1u.
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1u. 15min
Chicken Akhni
1u. 30min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Chicken Jalfrezi
1u.
Hähnchen Tikka Masala
1u.
Slow Cooking Beef Madras
3u.