Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 - 4 Peperoni, rot, siehe Tipp (optioneel)
- 30 g neutrales Öl
- 1 TL Szechuan-Pfeffer, ganz, siehe Tipp (optioneel)
- 120 g Zwiebeln, in Würfeln (1 cm)
-
600
g Hähnchenunterschenkel
of 600 g Hähnchenflügel - 30 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 20 g Sojasauce
- 1 TL Salz
- 20 g Zucker
- 450 g Tomaten, geachtelt
- 400 g Kartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 200 g Paprika, gemischt, in Stücken (3 cm)
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2233 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 Min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 Std. 30 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 Std. 10 Min
Chicken-Mushroom Balti
50 Min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 Min
Scharfe-Hühnersuppe
1 Std. 15 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.