Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 450 g Hähnchenbrust, in Stücken (3 cm)
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
Tomatensauce
- 20 g Pflanzenöl
- 50 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 grüne Chilischote, frisch, halbiert
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 250 g Wasser
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Salz
Curry und Fertigstellung
- 20 g Pflanzenöl
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 250 g rote Paprika, in Streifen (1 cm breit)
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert
- 1 TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 10 g Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1486 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garam-Masala-Hähnchen
50 Min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 godz.
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Chicken Saag
50 Min
Chicken-Mushroom Balti
50 Min
Garnelen Bhuna
30 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Akhni
1 godz. 30 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Hähnchen Tikka Masala
1 godz.
Beef Madras
1 godz. 30 min
Chicken Tikka Masala
45 min