Apparaten en accessoires
Garnelen Bhuna
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Ghee (siehe Tipp)20 g
-
schwarze Senfkörner1 TL
-
Zwiebel halbiert50 g
-
Knoblauchzehe1
-
Kurkuma, gemahlen1 TL
-
Garam Masala (siehe Tipp)1 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen½ TL
-
Koriander, gemahlen½ TL
-
Salz½ TL
-
stückige Tomaten180 g
-
Wasser40 g
-
Garnelen, roh, geschält groß350 g
-
Koriander (optioneel) frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren5 Stängel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
16 g
Calorieën
587 kJ /
140 kcal
Vetten
7 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Die Aromen Indiens
72 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Meeresfrüchte Korma
40min
Kerala Fisch Curry
30min
Lamm Keema mit Erbsen
1u.
Chicken Tikka Masala
45min
Kofta Curry
1u. 10min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1u.
Chicken-Mushroom Balti
50min
Chicken Saag
50min
Chicken Akhni
1u. 30min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2u. 10min
Chicken Jalfrezi
1u.
Hähnchen Tikka Masala
1u.