Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, ohne Gräten, in dicken Stücken (à ca. 120 g)
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 50 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Braten
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 TL schwarze Senfkörner
- 170 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- Pflanzenöl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1137 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kerala Fisch Curry
30 Min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Provenzialisches Lammragout
1u. 40min
Chicken Saag
50 Min
Chicken-Mushroom Balti
50 Min
Garnelen Bhuna
30 Min
Lamm Keema mit Erbsen
1u.
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1u. 15min
Chicken Akhni
1u. 30min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Chicken Jalfrezi
1u.