Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Basmati-Reis, gewaschen, abgetropft
- 700 g Wasser, heiß
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 25 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 2 Knoblauchzehen
- 3 rote Chilischoten, getrocknet (z.B. Kashmiri)
- 4 Nelken
- 1 Zimtstange
- 4 Kardamomkapseln
- 6 rote Pfefferkörner (rosa Beeren)
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 500 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Würfeln (2,5 cm)
- 150 g reife Tomaten, geviertelt
- 120 g Naturjoghurt
- 2 TL Salz
- 6 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1400 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kerala Fisch Curry
30min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 Std.
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Lamm Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Chicken Saag
50 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2u. 10min
Chicken-Mushroom Balti
50 min
Garnelen Bhuna
30min
Lamm Keema mit Erbsen
1 Std.
Kofta Curry
1h 10 min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Beef Madras
1 Std. 30 Min