Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten und Anbraten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Tahin
- 20 g Zitronensaft
- 130 g Wasser
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 350 g Lammhackfleisch
- 350 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- 1 Prise Zimt
- 2 Prisen Piment
- 2 Prisen Muskat
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- Öl zum Anbraten
- 40 g Pinienkerne
- Chiliflocken zum Bestreuen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2913 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchen Teriyaki
2h
Lamm-Kebab
35 Min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40min
Sheek Kebab
1 godz. 10 min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 min.
Chicken Akhni
1h 30min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Pulled Tandoori Chicken
30 min.
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Beef Madras
1h 30min