Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Farfalle
- Wasser zum Garen der Nudeln
- Salz zum Garen der Nudeln
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 5 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Limette, unbehandelt
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 1 gestr. TL gelbe Thai-Currypaste
- 25 g Fischsauce
- 50 g Ketjap Manis
- 20 g Sojasauce
- 2 TL Sambal Oelek
- 400 g Fleisch, gegart, abgekühlt (z. B. Suppenfleisch oder Rinderbeinscheibe), in Stücken (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1623 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefleisch mit Wasabi
2h 45min
Pad Thai mit Huhn
20 min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35 min
Schweinefleisch Vindaloo
4 godz.
Asia Shells
25 min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 min
Kofta Curry
1h 10min
Schnelle Asianudeln
20 min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2 godz.
Beef Madras
1h 30min