Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch

Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch

3.7 43 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Farfalle
    500 g
  • Wasser zum Garen der Nudeln
  • Salz zum Garen der Nudeln
  • rote Chilischote, frisch halbiert, entkernt
    1
  • Koriander abgezupft
    5 Stängel
  • Limette unbehandelt
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
    50 g
  • gelbe Thai-Currypaste
    1 gestr. TL
  • Fischsauce
    25 g
  • Ketjap Manis
    50 g
  • Sojasauce
    20 g
  • Sambal Oelek
    2 TL
  • Fleisch gegart, abgekühlt (z. B. Suppenfleisch oder Rinderbeinscheibe), in Stücken (siehe Tipp)
    400 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 23 g
Calorieën 1623 kJ / 388 kcal
Vetten 10 g
Vezels 3.9 g
Koolhydraten 49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...