Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Lammfleisch, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm), 30-60 Minuten angefroren, einzeln liegend
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 45 g Datteln, entsteint, getrocknet
- 10 g Mehl
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 Prise Zimt
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- 200 g Feta, in 12 Würfeln
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2171 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orangen-Lachs mit Brokkoli-Couscous
25 min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1h 20min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50min
Kokosmarinade zu Lammspießen
1h 25min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1h 20min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat
1 godz.
Italienischer Hackbraten mit Basilikumcreme
1sa 10 dk
Koftas in Tahin-Sauce
50 min
Hähnchenbrust Genovese
35 min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Hackbällchen mit Datteln
30 min