Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken (1 cm)
- 1 Limette, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 30 g Traubenkernöl
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 30 g Sojasauce
- 10 g Fischsauce
- 1 TL Wasabipaste
- 25 g Hoisinsauce
- 20 g Tandoori-Gewürzmischung
- 500 g Schweinefilet
- 20 g Butter
- 10 g Olivenöl
- 400 g Wasser
- 100 g Zuckerschoten
- 120 g Glasnudeln, breit
- 3 Prisen Salz
- 1 Mini-Römersalat, in Stücken (4 cm)
- 15 Stängel Koriander, abgezupft
- 6 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2058 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Pad Thai mit Huhn
20 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch
20 min
Teriyaki-Lachs
40 min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50 min
Glasnudel-Hackfleisch-Bowl
35min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min