Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gurkensalat und Sauce
- 2 Salatgurken, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Schmand
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen, gemahlen
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Pfeffer
Lammköfte
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 500 g Lammhackfleisch
- 1 Ei
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Zimt
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ¼ TL Piment, gemahlen
- ½ TL Paprika rosenscharf
- Olivenöl zum Anbraten
Couscous
- 20 g Pinienkerne
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 280 g Couscous
- 600 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3271 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1h 20min
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Orientalische Hackbällchen
40min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40min
Bulgur mit Möhren und Hackfleisch
40min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50 min.
Chicken Akhni
1h 30min
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1h 35min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Pikante Lammhackbällchen mit Sauce Pistou
35min