Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes

Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes

3.7 20 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

Basilikum-Petersilien-Pesto
  • Mandeln
    40 g
  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    50 g
  • Petersilie abgezupft
    25 g
  • Basilikum abgezupft
    60 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Rapskernöl
    60 g
  • Olivenöl zum Bedecken
Pastasotto und Lammkotelettes
  • Schalotten
    40 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Butter
    25 g
  • Nudeln Sorte Risoni
    250 g
  • trockener Weißwein
    60 g
  • Wasser kochend heiß
    600 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Olivenöl
    20 g
  • Lamm-Stielkotelettes
    12
  • Salz
    6 Prisen
  • Pfeffer
    6 Prisen
  • Cherry-Tomaten
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 487 mg
Eiwitten 16 g
Calorieën 2869 kJ / 686 kcal
Vetten 45 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 55 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...