Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g getrocknete Steinpilze
- ½ TL grobes Meersalz
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Walnusshälften
- 400 g Champignons, halbiert
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zitronensaft
- 200 g Baguette, in 12 Scheiben (à 1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1970 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Vol-au-vents mit Kabeljau
50min
Zucchinipiccata
35min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1 Std. 20 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 Min
Auberginen-Schiffchen
1 Std. 15 Min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40min