Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère Käse, in Stücken
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 420 g Weißwein, trocken
- 20 g Speisestärke
- 20 g Kirschwasser
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ - 1 TL Thymian, getrocknet, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3848 kJ / 920 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aprikosensenf
30 min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1u. 50min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1h 30min
Tortilla-Würfel
45 min
Ziegenkäsetarte
1h 25 min
Käsesoufflés mit Salat
55 min
Tarte Tatin mit Tomaten
1 Std. 40 Min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Filet Wellington mit Maronen
1h
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10 min
Iberico-Schinken-Creme
10min
Käsefondue
15min