
Apparaten en accessoires
Käsefondue (mediterran)
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehen2
-
Gruyère Käse in Stücken600 g
-
Emmentaler in Stücken200 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Weißwein trocken420 g
-
Speisestärke20 g
-
Kirschwasser20 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat½ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Thymian, getrocknet nach Geschmack½ - 1 TL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
920 kcal /
3848 kJ
Eiwitten
56 g
Vetten
64 g
Koolhydraten
8 g
Vezels
1.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Finessen 6/2014
24 recepten
Duitsland
Duitsland