Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère Käse, in Stücken
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 420 g Weißwein, trocken
- 20 g Speisestärke
- 20 g Kirschwasser
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ - 1 TL Thymian, getrocknet, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3848 kJ / 920 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Käsefondue
15 min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1h 50min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 Min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Cheddar-Biscotti mit Rosmarin
2h 30min
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Weißweinsuppe
45 Min
Crème brûlée
6h
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min
Maronencremesuppe
1h 30min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50min