Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto

Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto

4.2 67 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 20min
Totaal 1u. 30min
8 Portionen

Ingrediënten

Nudelteig
  • Mehl
    300 g
  • Salz
    ½ TL
  • Eier
    3
  • natives Olivenöl
    20 g
Walnuss-Preiselbeer-Pesto
  • Walnusshälften
    80 g
  • Walnussöl
    80 g
  • Wild-Preiselbeeren
    100 g
  • Salz zum Abschmecken
  • Himbeeressig zum Abschmecken
Salbei-Ziegenkäse-Füllung und Fertigstellung
  • Salbeiblätter
    6
  • Ziegenfrischkäse
    300 g
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Honig
    10 g
  • Zitronensaft
    2 Spritzer
  • Wasser zum Kochen

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 1799 kJ / 430 kcal
Vetten 26 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...