Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudelteig
- 300 g Mehl
- ½ TL Salz
- 3 Eier
- 20 g natives Olivenöl
Walnuss-Preiselbeer-Pesto
- 80 g Walnusshälften
- 80 g Walnussöl
- 100 g Wild-Preiselbeeren
- Salz zum Abschmecken
- Himbeeressig zum Abschmecken
Salbei-Ziegenkäse-Füllung und Fertigstellung
- 6 Salbeiblätter
- 300 g Ziegenfrischkäse
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 10 g Honig
- 2 Spritzer Zitronensaft
- Wasser zum Kochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1h 15min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Lachs-Burger mit Kresse-Mayonnaise und grünem Spargel
1 Std. 40 Min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1 godz.
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 godz.
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Ravioli mit Hackfleisch
1 godz.
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1h 15min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 godz.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.