Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudelteig
- 300 g Mehl
- ½ TL Salz
- 3 Eier
- 20 g natives Olivenöl
Walnuss-Preiselbeer-Pesto
- 80 g Walnusshälften
- 80 g Walnussöl
- 100 g Wild-Preiselbeeren
- Salz zum Abschmecken
- Himbeeressig zum Abschmecken
Salbei-Ziegenkäse-Füllung und Fertigstellung
- 6 Salbeiblätter
- 300 g Ziegenfrischkäse
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 10 g Honig
- 2 Spritzer Zitronensaft
- Wasser zum Kochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1 Std. 45 Min
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2hod. 50min
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1 Std. 15 Min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 Std.
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1 Std.
Crème-brûlée-Äpfel
45min
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min