Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Mehl
- 80 g Quark
- 1 gestr. TL Backpulver
- 1 Ei
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 20 g Sahne
- 50 g Ziegenfrischkäse
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Muskat
- 6 Feigen, geviertelt
- 24 Scheiben Chorizo (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1459 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Limetten-Daiquiri-Eistorte
6h 30 min
Rhabarber-Cranberry-Tarte
2 Std. 30 Min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 Std.
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min
Limoncello-Creme
5 Std.
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1u.
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1u. 40min
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1u. 45min
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45 Min
Tarte provençale
1u. 40min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min