Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dumplings
- Pflanzenöl zum Einfetten
- 300 g Rehgulasch oder Fleisch aus der Keule, gewürfelt (3 cm)
- 24 Blätter Dumpling-Teig, TK
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Schalotte (30 g)
- 30 g Sojasauce
- Wasser zum Bestreichen
Sauce und Fertigstellung
- 600 g Wasser
- 400 g Mini Pak Choi, in Blättern
- 50 - 60 g Sherryessig
- 90 g Sojasauce
- 30 g Agavendicksaft
- 20 g Sesam, geröstet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1195 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 Min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 Min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 Std.
Zitronen-Chicken-Wings mit Gemüse und Reis
40 min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12h
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Thai-Fisch-Frikadellen
1 Std. 10 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Dumplings
45 Min