Compatibele versies
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinierter Lachs
- 20 g Dill, abgezupft
- 120 g grobes Salz
- 80 g Zucker
- 15 g Wodka
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Lachsfilet, frisch, mit Haut (ca. 300 g)
Zitronen-Dill-Creme
- 100 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- 20 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Bund Dill, abgezupft
Buchweizen-Blinis
- 100 g Buchweizen-Mehl
- 150 g Wasser
- 1 TL Backpulver
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Butter zum Braten
Garnierung und Fertigstellung
- 35 g Olivenöl
- 15 g Zitronensaft
- 15 g weißer Balsamessig
- 10 g Honig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3831 kJ / 902 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 min
Ingwerdip
5 min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2h
Geflügelleber-Pastete
1h 10 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Klare Steinpilzsuppe
30 min
Fischbrühe
30 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min