Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme

Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme

4.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 8u.
2 Portionen

Ingrediënten

Marinierter Lachs
  • Dill abgezupft
    20 g
  • grobes Salz
    120 g
  • Zucker
    80 g
  • Wodka
    15 g
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Lachsfilet, frisch, mit Haut (ca. 300 g)
    1
Zitronen-Dill-Creme
  • Crème double (ca. 48 % Fett)
    100 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Dill abgezupft
    1 Bund
Buchweizen-Blinis
  • Buchweizen-Mehl
    100 g
  • Wasser
    150 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Ei
    1
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Butter zum Braten
Garnierung und Fertigstellung
  • Olivenöl
    35 g
  • Zitronensaft
    15 g
  • Balsamico, hell
    15 g
  • Honig
    10 g
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Rucola
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 43 g
Calorieën 3831 kJ / 902 kcal
Vetten 7 g
Koolhydraten 77 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...