Apparaten en accessoires
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Butter zum Einfetten
-
Gorgonzola in Stücken100 g
-
Frischkäse100 g
-
Milch50 g
-
Eier4
-
Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt200 g
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat1 Prise
-
Wasser500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
557 kJ /
133 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Spargel-Mascarpone-Suppe
35min
Spargel-Scampi-Terrine
10u.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1u. 20min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Kalte Caprese-Suppe
2u. 15min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1u. 40min
Camembert-Soufflé
45min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4u.
Gemüse-Frittata
40min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1u.