Spinat-Gorgonzola-Soufflé

Spinat-Gorgonzola-Soufflé

3.9 29 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Butter zum Einfetten
  • Gorgonzola in Stücken
    100 g
  • Frischkäse
    100 g
  • Milch
    50 g
  • Eier
    4
  • Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt
    200 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    1 Prise
  • Wasser
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 557 kJ / 133 kcal
Vetten 11 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...