Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 50 g Milch
- 4 Eier
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 557 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Venezianischer Zwiebelkuchen
1h 10 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Kohlrabitaler mit pikantem Omelette
30 min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Trauben-Thymian-Cooler
1h 30min
Frischkäse-Kräuter-Torte
2h 20 min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5h 20 min
Gefüllte Pimientos de Padrón
25 min
Quark-Rosen-Eis
12h
Champignon-Schinken-Quiche
1h