Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 30 g Schalotten
- 60 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel Koriander
- 5 Stängel Minze, abgezupft
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 50 g Fischsauce
- 10 g brauner Zucker
- 50 g Geflügelfond
Garnelen und Fertigstellung
- 1420 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 400 g Garnelen, roh, geschält (Black Tiger)
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 2 Kaffir-Limettenblätter, frisch
- 2 Stängel Zitronengras, in Stücken (5 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält, in Stücken (1 cm)
- 200 g Chinakohl, in feinen Streifen (5 mm)
- 160 g Sojasprossen, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1123 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Black-Tiger-Salat
1h 30min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 godz.
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 godz. 5 min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13h
Salat-Bowl mit Grünen Bohnen
1 godz.
Nudel-Steak-Salat mit Apfel-Dressing
30 min
Orangen-Sahne-Eis mit Safran
13h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Pizza Capricciosa
1h 40min