Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Jalapeño Chili, frisch, halbiert, entkernt
- 1 Mango, reif, groß, geschält, in Stücken
- 3 EL Tamarinden-Paste
- 4 EL Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)
- ¼ TL Piment
- 90 g Rotwein
- 180 g Orangensaft
- 2 EL Rotweinessig
- 24 Lammkoteletts
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1002 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30min
Fischbrühe
30min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 min
Frittierte Frühlingsrollen
1h
Grillmarinade zu Lamm, Geflügel und Gemüse
24h
Karibische Paella aus dem Ofen
1h 10min
Seeteufel in Sauce
1h
Gebackenes Hähnchen mit Tapenade und Kartoffelpüree mit karamellisierten Zwiebeln
2 Std. 15 Min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1h 10min
Muschelsuppe
40min