![Asturische Fischsuppe Asturische Fischsuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DAE40BC5-05C4-4C62-B2E8-AC9CDB38381A/Derivates/5D059DCA-A9C6-477D-A030-18A03062184D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 hart gekochte Eier
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
-
1
TL Paprika edelsüß
of 1 TL Paprika rosenscharf - 1 Prise Safranfäden
- 150 g Seehechtfilet, in Stücken
- 4 Stücke Surimi
- 1500 g Fischfond
-
½
TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fischbrühe - 25 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 2 Dosen Venusmuscheln im eigenen Saft (à ca. 120 g)
- 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, in Stücken (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 406 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 Min
Garnelenklößchen-Suppe
20 Min
Thai-Fisch-Frikadellen
1 Std. 10 Min
Muschelsuppe
40 Min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35 Min
Klare Steinpilzsuppe
30 Min
Krebssuppe
45 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Bloody Mary Suppe
25 Min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 Min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 Min