Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 hart gekochte Eier
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
-
1
TL Paprika edelsüß
of 1 TL Paprika rosenscharf - 1 Prise Safranfäden
- 150 g Seehechtfilet, in Stücken
- 4 Stücke Surimi
- 1500 g Fischfond
-
½
TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fischbrühe - 25 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 2 Dosen Venusmuscheln im eigenen Saft (à ca. 120 g)
- 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, in Stücken (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 406 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Krebssuppe
45 Min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 Min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35min
Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen
45 Min
Zitronen-Hähnchen
50 Min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 Min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 Std. 10 Min
Lammeintopf mit Paprika
50 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Mallorquinische Fischsuppe
35min