Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 800 g Flaschentomaten, Stielansätze keilförmig eingeschnitten
- 1 Salzzitrone, geviertelt, Fruchtfleisch entfernt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Fenchelsaat
- 5 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 700 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, am Stück, ohne Gräten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Safranfäden (0,1 g)
-
½
TL Piment d'Espelette
of ½ TL Paprika rosenscharf - 1 Bund Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1455 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1h
Kreolischer Fisch
35 Min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 godz. 10 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Fisch-Piccata
1h
Zitronen-Hähnchen
50min
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2 Std. 15 Min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50min
Austernpilz-Bolognese mit Zucchini-Nudeln (Italien)
50min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min