Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 800 g Flaschentomaten, Stielansätze keilförmig eingeschnitten
- 1 Salzzitrone, geviertelt, Fruchtfleisch entfernt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Fenchelsaat
- 5 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 700 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, am Stück, ohne Gräten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Safranfäden (0,1 g)
-
½
TL Piment d'Espelette
of ½ TL Paprika rosenscharf - 1 Bund Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1455 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Kreolischer Fisch
35min
Gedämpfter Kabeljau
35min
Tintenfischsauce
40min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1 godz.
Rotbarsch mit Roter Mojo
1 godz.
Edelfischragout
35min
Tagine mit Seeteufel
1 godz.
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50min
Fisch-Piccata
1 godz.
Mallorquinische Fischsuppe
35min