Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g neutrales Öl
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Sternanis
- 2 rote Chilischoten, getrocknet
- 800 g Entenkeulen, mit Haut und Knochen, in Stücken (5 cm), siehe Tipp
- 15 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 30 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 2 TL Zucker
- 300 g Bier (z.B. Hefeweizen)
- 150 g Porree, in schrägen Ringen (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2424 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 Min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 Min
Schweinebauch mit Kimchi
35 Min
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 Min
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1 Std. 30 Min