Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
- 2 ¾ TL Salz
- 10 g Öl
-
250
g Tintenfischringe, TK, aufgetaut,
of 250 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (3 mm) - 400 g Penne
- 250 g Cherry-Tomaten
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Frischkäse
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2579 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Penne mit Muscheln
1h 5min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Seafood-Eintopf
50min
Spinat-Kabeljau-Farfalle
50min
Penne mit Thunfisch-Bolognese
35min