Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
- 2 ¾ TL Salz
- 10 g Öl
-
250
g Tintenfischringe, TK, aufgetaut,
of 250 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (3 mm) - 400 g Penne
- 250 g Cherry-Tomaten
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Frischkäse
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2579 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Erbsenpasta mit Garnelen
40 min
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25 min
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20 min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Tintenfisch mit Erbsen
35 min
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40 min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 min