Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Kalbsschnitzel (à 200 g), quer geviertelt
- Pfeffer
- 12 Scheiben Parmaschinken
- 12 Salbeiblätter
- 1 rote Paprika, in 2 cm breiten Stücken
- 1 gelbe Paprika, in 2 cm breiten Stücken
- Salz
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 6 EL Öl
- 600 g festkochende Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Gemüsebrühe, flüssig
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2049 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2h 10min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26 godz.
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 min
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45 min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40min