Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Kalbsschnitzel (à 200 g), quer geviertelt
- Pfeffer
- 12 Scheiben Parmaschinken
- 12 Salbeiblätter
- 1 rote Paprika, in 2 cm breiten Stücken
- 1 gelbe Paprika, in 2 cm breiten Stücken
- Salz
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 6 EL Öl
- 600 g festkochende Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Gemüsebrühe, flüssig
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2049 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45 min
Wiener Schnitzel mit Sahnemöhrchen und Herzoginkartoffeln
1 godz. 30 min
Schweinefilet alla Toscana
50 min
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40 min
Fisch-Piccata
1h
Schweinefilet im Zucchinimantel
1h 15min
Schweinefilet auf Paprikagemüse
55 min
Gegrillter Lachs mit Currysalz
30 min
Seelachs mit Kartoffeln, Kaiserschoten und Orangen-Frischkäse-Sauce
1h
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h
Scharfes Hähnchen-Curry mit Rum und Basmati-Reis
45 min