Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 6 Zwiebeln (180 g), Hälften in je 3 Spalten geschnitten
- 3 Knoblauchzehen, in feinen Scheiben
- 300 g Möhren, in schrägen Stücken (1 cm)
- 2 rote Paprika (à 180 g), in Stücken (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 7 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 600 g Rinderhüftsteak, am Stück
- 80 g Weißwein
- 120 g Geflügelfond
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1505 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50min
Fisch-Piccata
1h
Schweinemedallions mit Romanesco
40min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2h 10min
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50min
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45 min
Gedämpfter Lachs mit grünen Bohnen und Speckstippe
1h
Rinderfilet im Speckpäckchen
50min
Hähnchenbrust mit Orangen-Sojasauce
1h
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1h 30min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min