Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Roastbeef, flach, ohne Fettdeckel
- 400 g Strauchtomaten, geviertelt
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 2 EL Essig
- 9 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
- 3 TL Senf, grob
- 5 EL Öl
- Pfeffer zum Würzen
- 400 g Brokkoliröschen
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 EL Butter
- 50 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2396 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicorée mit Hackfleisch, Reis und Tomatensauce
1 godz.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Kräutermedaillons auf Bouillongemüse
45 min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40min
Pfifferlinge in Speckrahm
55min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 godz.
Spargelnudeln
35 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Schnitzel mit Süßkartoffel-Speck-Püree
45 min
Süßkartoffelpüree mit gebratenem Fisch
40min