Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 200 g Zucchini, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Paprika, bunt, in Stücken (1 - 2 cm)
- Olivenöl zum Einfetten
- 2 - 3 Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut (ca. 360 g)
- 1 Orange, unbehandelt, Zesten einer ¼ Orange abgeschält und Saft ausgepresst
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Salz und mehr zum Würzen
- 3 Prisen Pfeffer und mehr zum Würzen
- 1 TL Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2878 kJ / 673 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika-Tomaten-Kabeljau mit Reis
50 min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 min
Edelfischragout
35 min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 min
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40min
Gedämpfter Kabeljau
35 min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Lachs mit Kartoffeln und Schmandgurken
1 godz.
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
35 min
Seelachs mit Kartoffeln, Kaiserschoten und Orangen-Frischkäse-Sauce
1 godz.