Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 200 g Zucchini, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Paprika, bunt, in Stücken (1 - 2 cm)
- Olivenöl zum Einfetten
- 2 - 3 Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut (ca. 360 g)
- 1 Orange, unbehandelt, Zesten einer ¼ Orange abgeschält und Saft ausgepresst
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Salz und mehr zum Würzen
- 3 Prisen Pfeffer und mehr zum Würzen
- 1 TL Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2878 kJ / 673 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Seelachs mit Kartoffeln, Paprika und Senfsauce
1h
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Kabeljau in Senfsauce
40 Min
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45min
Zander mit Spinat
30min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10min
Fischcurry
55min