Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Olivenöl
- 2 EL Curry
- 350 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 350 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 250 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 500 g weißes Fischfilet, (z.B. Rotbarsch oder Kabeljau)
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Kokosmilch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2173 kJ / 518 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischcurry
45 Min
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30 Min
Kerala Fisch Curry
30 Min
Fisch nach indischer Art mit Joghurtsauce, Kartoffeln und Gemüse
1 Std.
Lachsfilets in Sherrysauce
35 Min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 Min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 Min
Fischfrikadellen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1 Std.
Seelachs mit Reis und Paprika
1 Std.
Seelachs mit Kartoffeln, Paprika und Senfsauce
1 Std.
Kabeljau in Senfsauce
40 Min
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 Min