Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Seelachsfilets (à 200 g)
- 2 - 3 Prisen Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 15 g Zitronensaft
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 EL Oregano
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Toastbrot
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 50 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
- 400 g gemischtes Gemüse (z.B. Paprika, Zucchini, Aubergine, Pilze), in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 976 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs mit Gemüse-Couscous
40min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45min
Paprika-Tomaten-Kabeljau mit Reis
50min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Zander mit Spinat
30min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 min
Edelfischragout
35 Min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35 Min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Lachs mit Zucchinireis
45min