Zander mit Spinat

Zander mit Spinat

3.5 15 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    3 EL
  • Butter weich
    1 TL
  • Blattspinat, TK aufgetaut, leicht ausgedrückt
    400 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    200 g
  • Zucker
    1 Prise
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Kichererbsen (Abtropfgew. 425 g), abgetropft
    1 Dose
  • Zanderfilet, ohne Haut (à 150 g)
    2 Stücke
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    2 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 51 g
Calorieën 2709 kJ / 645 kcal
Vetten 24 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...