Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Petersilie
- 1 EL Öl
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Fischfilet, festfleischig, z.B. Rotbarsch oder Pangasius (150-200 g)
- 1 Zucchini, in Scheiben (3 mm)
- 2 - 3 Scheiben Zitrone, unbehandelt
- 1 EL Pinienkerne
- 1000 g Wasser
- 60 g Langkornreis, parboiled
- 2 EL Basilikumblätter, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2600 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45min
Gedämpfter Kabeljau
35min
Forellen des Bischofs
35min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Lachs mit Kartoffeln und Schmandgurken
1 Std.
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45min
Lachs im Päckchen
40min
Fisch-Piccata
1 Std.
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1 Std.
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1 Std.
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40min