Champignonköpfe à la Provence

Champignonköpfe à la Provence

4.4 38 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    70 g
  • Champignons (Ø 5 cm)
    20
  • Toastbrot ohne Rinde, in Stücken
    1 Scheibe
  • Schalotten
    2
  • Knoblauchzehe
    1
  • Speckwürfel
    50 g
  • Tomatenmark
    40 g
  • Kräuter der Provence TK, gehackt
    1 EL
  • Weißwein
    40 g
  • Olivenöl
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 17 g
Calorieën 1077 kJ / 257 kcal
Vetten 19 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...