Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roastbeef
- 500 g Wasser
- 800 g Roastbeef, zimmertemperiert
- 1 TL Salz
- 3 EL Öl
- 1 TL Pfeffer
- 1 Bund Thymian
- 6 Knoblauchzehen, halbiert
Remoulade
- 250 g Öl
- 100 g Milch
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Gewürzgurken, halbiert, und 4 EL Gewürzgurkensud
- 80 g Apfel, in Stücken
- 2 Eier, hart gekocht
Fertigstellung
- 3 Römersalatherzen, in Blätter geteilt
- 20 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Kresse-Beet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2179 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1134 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Sauce Hollandaise
15min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Pikante Gewürzäpfel
40 min
Crème brûlée
6 godz.
Graved Lachs
48 godz.
Remoulade
10min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Putello Tonnato
4 Std.