Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Fenchelsamen
- 40 g Paniermehl
- 5 Stängel Thymian, frisch, abgezupft
- 1 ½ TL Pfeffer
- 400 g Mett
- 8 Tomaten (à ca.100 g)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 250 g Aubergine, in Stücken (2 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 120 g Möhren, in Stücken (1 cm)
- 400 g passierte Tomaten
- 100 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 2 Nelken
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsereis mit gefüllten Schnitzelchen
25min
Endiviensalat mit Hähnchen und Granatapfel
25min
Chicorée mit Hackfleisch, Reis und Tomatensauce
1h
Gefüllte Auberginen
1h
Asianudeln
55min
Gemüse-Nudel-Suppe, Schweinefleischrolle mit Gemüsebeilage, Pudding, Muffins
1h 40min
Zucchini mit Hackfüllung
50min
Mediterraner Falscher Hase mit Reis und Ratatouille
1h 20min
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Kirschtomaten-Pasta mit Mettbällchen
40 Min
Gefüllte Spitzpaprika für den Rost
50min
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
1 Std. 45 Min