Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Fenchelsamen
- 40 g Paniermehl
- 5 Stängel Thymian, frisch, abgezupft
- 1 ½ TL Pfeffer
- 400 g Mett
- 8 Tomaten (à ca.100 g)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 250 g Aubergine, in Stücken (2 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 120 g Möhren, in Stücken (1 cm)
- 400 g passierte Tomaten
- 100 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 2 Nelken
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45 Min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50min
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Nudelsalat mit Forelle und Gemüse
45 Min
Königsberger Klopse - mal anders
1 Std.
Gemüsecurry mit Putenwürfeln
1 Std.
Huhn-Gemüse-Spieße mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Sylter Guacamole
10 Min
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Kartoffelsalat
1 godz. 30 min