Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 10 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 100 g Sauerampfer, grob zerkleinert
- 40 g Butter
- 50 g Weißwein
- 500 g Fischfond
- 600 g frische Lachsfilets, in mundgerechten Stücken
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Mehl
- 3 EL Wasser
- 1 Prise Pfeffer
- 150 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1836 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 Min
Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta
1h 5min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Lamm mit Artischocken
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Avocadosuppe mit Garnelen
15min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 Min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 Std.