
Apparaten en accessoires
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben10 g
-
Sauerampfer grob zerkleinert100 g
-
Butter40 g
-
Weißwein50 g
-
Fischfond500 g
-
frische Lachsfilets in mundgerechten Stücken600 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Salz und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Mehl2 EL
-
Wasser3 EL
-
Pfeffer1 Prise
-
Crème fraîche150 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
439 kcal /
1836 kJ
Eiwitten
31 g
Vetten
29 g
Koolhydraten
10 g
Vezels
1.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Low Carb
10 recepten
Duitsland
Duitsland

Low Carb
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk